Advertisement

Fenerbahçe Kasımpaşa : Fenerbahçe-Kasımpaşa Maçının Var Hakemi Aydınus - Haber / Geçtiğimiz haftayı bay geçen fenerbahçe, deplasmanda kasımpaşa'nın konuğu oldu.

Fenerbahçe Kasımpaşa : Fenerbahçe-Kasımpaşa Maçının Var Hakemi Aydınus - Haber / Geçtiğimiz haftayı bay geçen fenerbahçe, deplasmanda kasımpaşa'nın konuğu oldu.. Türkiye kupası son 16 turunda fenerbahçe sahasında kasımpaşa'yı konuk etti. Kasımpaşa ile oynadığı son 15 lig maçından 12 galibiyet, 2 beraberlik alan fenerbahçe 1 kez sahadan mağlup ayrıldı. 14 ve 45+1 thiam, dk. Kasımpaşa 'yı samatta'nın golüyle geçen erol bulut'un ekibi çeyrek finale kaldı. Süper lig'in 16'ncı haftasında fenerbahçe, yarın kasımpaşa'ya konuk olacak.

İşte fb kasımpaşa özet… fenerbahçe'nin kasımpaşa'yı 4 golle geçtiği fenerbahçe kasımpaşa maçı, fenerbahçe'nin tekrar zirve yarışına katılmasına büyük katkı sağladı. Spor toto süper ligi'nde kasımpaşa ile fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sadece uzaktan şutlarla gol arayan fenerbahçe ve kasımapaşa tehlikeli atak geliştiremeden devre arasına girdiler. Toplam 8.186 fenerbahçe kasımpaşa haberi bulunmuştur. Fenerbahçe'nin kalecisi harun tekin, kasımpaşa maçında da penaltı kurtarışlarına devam etti.

Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 3-0 Yendi
Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 3-0 Yendi from www.semdinlihaber.gen.tr
Fenerbahçe 'de son anlarda mert hakan yandaş kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. İkinci yarıda kasımpaşa, diagne ile 54. Kasımpaşa ile oynadığı son 15 lig maçından 12 galibiyet, 2 beraberlik alan fenerbahçe 1 kez sahadan mağlup ayrıldı. 86 ferdi kadıoğlu (fenerbahçe) sarı kartlar: Tri̇büne i̇lk çağrilan ozan tufan oldu fenerbahçe taraftarı, ozan tufan'a büyük destek verdi. Diğer erol bulut'tan kasımpaşa yorumu! Bu devrede fenerbahçe 7, kasımpaşa ise 2 kez kaleyi yokladı. Toplam 8.186 fenerbahçe kasımpaşa haberi bulunmuştur.

Fenerbahçe ile kasımpaşa, süper lig tarihinde 32.

İşte fb kasımpaşa özet… fenerbahçe'nin kasımpaşa'yı 4 golle geçtiği fenerbahçe kasımpaşa maçı, fenerbahçe'nin tekrar zirve yarışına katılmasına büyük katkı sağladı. Haftasında fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile karşılaştı. Hafta mücadelesinde fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı. Kasımpaşa ile oynadığı son 15 lig maçından 12 galibiyet, 2 beraberlik alan fenerbahçe 1 kez sahadan mağlup ayrıldı. Oyuncu değişikliği 90' kasımpaşa'da castro'nun yerine david guanca oyunda. 54 sinan gümüş (fenerbahçe), dk. Dakikada, fenerbahçe'de ise isla 73. Türkiye kupası son 16 turunda fenerbahçe sahasında kasımpaşa'yı konuk etti. Fenerbahçe ile kasımpaşa, süper lig tarihinde 32. 86 ferdi kadıoğlu (fenerbahçe) sarı kartlar: Süper lig'de galatasaray'ın beşiktaş'a kaybetmesinden sonra puan farkını azaltmak isteyen fenerbahçe, kasımpaşa'yı konuk etti. İkinci yarıda kasımpaşa, diagne ile 54. İki ekip arasında geride kalan 31 maçtan 24'ünü fenerbahçe, 3'ünü kasımpaşa kazandı, 4 müsabaka da berabere sonuçlandı.

İki ekip arasında geride kalan 31 maçtan 24'ünü fenerbahçe, 3'ünü kasımpaşa kazandı, 4 müsabaka da berabere sonuçlandı. Spor toto süper lig'in 21. Haftasında kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin kalecisi harun tekin, kasımpaşa maçında da penaltı kurtarışlarına devam etti. Haftasının kapanış mücadelesi i̇stanbul'da oynandı.

Kasımpaşa - Fenerbahçe Maç Raporu, 4.05.2019, Süper Lig ...
Kasımpaşa - Fenerbahçe Maç Raporu, 4.05.2019, Süper Lig ... from images.daznservices.com
Fenerbahçe ile kasımpaşa, süper lig tarihinde 32. Oyuncu değişikliği 90' kasımpaşa'da castro'nun yerine david guanca oyunda. Kasımpaşa ise 25 puanla 12. Geçtiğimiz haftayı bay geçen fenerbahçe, deplasmanda kasımpaşa'nın konuğu oldu. Kasımpaşa 'yı samatta'nın golüyle geçen erol bulut'un ekibi çeyrek finale kaldı. Diğer erol bulut'tan kasımpaşa yorumu! Maç bitti 94' karşılaşma sona erdi. Spor toto süper lig'in 21.

Diğer erol bulut'tan kasımpaşa yorumu!

Son dakika haberi | süper lig'in 16. Toplam 8.186 fenerbahçe kasımpaşa haberi bulunmuştur. 8 kasım 2019 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan fenerbahçe kasımpaşa özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Kasımpaşa ise 25 puanla 12. Süper lig'in 16'ncı haftasında fenerbahçe, yarın kasımpaşa'ya konuk olacak. İki ekip arasında geride kalan 31 maçtan 24'ünü fenerbahçe, 3'ünü kasımpaşa kazandı, 4 müsabaka da berabere sonuçlandı. Haftasının kapanış mücadelesi i̇stanbul'da oynandı. Pozisyon 92' fenerbahçe, kasımpaşa savunmasını abluka altına aldı. Hafta mücadelesinde fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı. Dakikada, fenerbahçe'de ise isla 73. İkinci yarıda kasımpaşa, diagne ile 54. Bu devrede fenerbahçe 7, kasımpaşa ise 2 kez kaleyi yokladı. Kasımpaşa 'yı samatta'nın golüyle geçen erol bulut'un ekibi çeyrek finale kaldı.

İşte fb kasımpaşa özet… fenerbahçe'nin kasımpaşa'yı 4 golle geçtiği fenerbahçe kasımpaşa maçı, fenerbahçe'nin tekrar zirve yarışına katılmasına büyük katkı sağladı. Fenerbahçe ile kasımpaşa, süper lig tarihinde 32. Son dakika haberi | süper lig'in 16. Haftasında kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Bu devrede fenerbahçe 7, kasımpaşa ise 2 kez kaleyi yokladı.

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam etti ...
Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam etti ... from img.fotospor.com
Tri̇büne i̇lk çağrilan ozan tufan oldu fenerbahçe taraftarı, ozan tufan'a büyük destek verdi. Kasımpaşa ise 25 puanla 12. Sofascore canlı skor fenerbahçe ve kasımpaşa arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz. Haftada fenerbahçe, kasımpaşa'yı konuk etti. Süper lig'de galatasaray'ın beşiktaş'a kaybetmesinden sonra puan farkını azaltmak isteyen fenerbahçe, kasımpaşa'yı konuk etti. Kasımpaşa 'yı samatta'nın golüyle geçen erol bulut'un ekibi çeyrek finale kaldı. Hafta mücadelesinde fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı. Oyuncu değişikliği 90' kasımpaşa'da castro'nun yerine david guanca oyunda.

Hafta mücadelesinde fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı.

Kasımpaşa 'yı samatta'nın golüyle geçen erol bulut'un ekibi çeyrek finale kaldı. Haftasında kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 86 ferdi kadıoğlu (fenerbahçe) sarı kartlar: Geçtiğimiz haftayı bay geçen fenerbahçe, deplasmanda kasımpaşa'nın konuğu oldu. Haftasında fenerbahçe, sahasında kasımpaşa ile karşılaştı. Haftada fenerbahçe, kasımpaşa'yı konuk etti. Oyuncu değişikliği 90' kasımpaşa'da castro'nun yerine david guanca oyunda. İşte fb kasımpaşa özet… fenerbahçe'nin kasımpaşa'yı 4 golle geçtiği fenerbahçe kasımpaşa maçı, fenerbahçe'nin tekrar zirve yarışına katılmasına büyük katkı sağladı. Süper lig'de galatasaray'ın beşiktaş'a kaybetmesinden sonra puan farkını azaltmak isteyen fenerbahçe, kasımpaşa'yı konuk etti. Dakikada, fenerbahçe'de ise isla 73. 8 kasım 2019 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan fenerbahçe kasımpaşa özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Spor toto süper ligi'nde kasımpaşa ile fenerbahçe karşı karşıya geldi. 54 sinan gümüş (fenerbahçe), dk.

Dakikada, fenerbahçe'de ise isla 73 fenerbahçe' kasımpaşa. Kasımpaşa 'yı samatta'nın golüyle geçen erol bulut'un ekibi çeyrek finale kaldı.

Posting Komentar

0 Komentar